Головна » 2014 » Червень » 25 » Змагання з гри бочча в Луцьку
12:43
Змагання з гри бочча в Луцьку

В суботу 21 червня 2014 року відбулися обласні змагання з гри бочча – адаптований під осіб з інвалідністю різновид італійської гри «пентак». Змагання проводилися в Луцьку, під егідою обласного Інваспорту.

Представники районів Волині прибули в значній чисельності. Організатори змагань змогли сформувати 11 команд. Найбільш явними претендентами на перемогу були команди Горохова та Луцька. Зіграні та згуртовані в попередніх змаганнях гравці, були налаштовані на те, щоб взяти головні місця і в цій першості. Але команда з Ратнівщини теж виявила неабияке бажання до перемоги і доклала всіх зусиль, аби не посоромити честь району. ФОТОРЕПОРТАЖ ЗІ ЗМАГАНЬ

Гравці ратнівської команди Литвинець Валерій з Ратного та Паржаюк Петро з с. Вужиськ приймали участь в подібних змаганнях вперше. Третій учасник – Мажула Володимир з Замшан – вже обізнаний на правилах гри і  отримував нагороди в минулому році на змаганнях в Маневичах. Але саме дебютанти команди «зробили гру» і перетягнули шальки змагань на свою користь. Паржаюк Петро отримав головну нагороду в індивідуальному заліку, а вся команда стала переможцем змагань і посіла перше місце серед представників Волинської області.

Загалом, команда виявилась згуртованою, проявила спокій і розсудливість в рішучі моменти гри і здобула цілком заслужену перемогу.

Особлива подяка адміністрації Ратнівського району. Вчергове посадові особи Ратнівщини виявили сприяння членам організації «Ратнівський осередок інвалідів». Учасникам змагань були виділені необхідні кошти на транспорт і вручено преміальні.

Супроводжував команду Царук Микола Іванович – головний спеціаліст відділу  молоді та спорту райдержадміністрації та, за сумісництвом,  голова Ратнівської спортивної громадської організації “Федерація футболу Ратнівського району”, а також Коротинська Валентина і Філь Майя – члени організації  «Ратнівський осередок інвалідів».

 
 
Категорія: Інваспорт | Переглядів: 1008 | Додав: volk
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Інформаційний блок
Наша адреса
ВОЛИНСЬКА ОБЛ. ЛУЦЬК
Вул. Декабристів 23




+380955885064 invavolyn@rambler.ru
На карті
sample map