Головна » 2010 » Серпень » 12 » Там на "Горизонті"
20:30
Там на "Горизонті"

Там на «Горизонтi»

християнський табір

переглянути фото


У липні 2010 року в місті Олександрія, що на Рівненщинi, проводився табір відпочинку "Горизонт". Мета проведення: християнсько - просвітницька робота і відпочинок для соціально не захищених верств населення. Путiвки до табору надавалися на 14 діб. Санаторій, в якому проводився табір, розташований в гарному місці. З однієї сторони ліс, а з іншої розкинулось саме селище. Будиночки для проживання притулилися під кронами сторічних дубiв.

В таборі перебувало сто двадцять осіб. Серед них четверо з м.Луцька: Валерій Бакаєвич, Тетяна Білітюк, Володимир Макарук та його дружина Ірина. А загалом контингент запрошених був представлений інвалідами з Одеської ,Тернопільської, Київської та інших областей.

Трималася гарна сонячна погода. Виходячи з морської тематичної направленості весь персонал в таборі «Горизонт» був одягнений в морську форму. Дружня обстановка нагадувала перебування на палубі корабля. Відпочиваючих об’єднали в одну дружню команду. Все, як на кораблі: капітан, помічник капітана і штурман тримали курс на тиху гавань Ісуса Христа. Боцман, кок і матроси - всі були об*єднані єдиною ціллю.

На кораблі було десять кают. В кожній каюті по десять матросів. Над каютою поставлено старшого матроса. Серед розпорядку дня головним було вивчення різних розділів Біблії. А після обіду надавався час для ігр та особистих потреб. Дочекавшись вечері та смачно поївши "матроси" проводили зібрання. А тут вже чекала зустріч з християнськими командами інших кораблів, яких було запрошено на палубу "Горизонта". Відбувались концерти та інші культурно - мистецькі заходи.

І яка це дружня, любляча та богонатхненна була обстановка! Брати та сестри в Христі Іcусі допомагали тим, хто не встигав за рештою корабельної команди. Турбота і взаємодопомога царили скрізь. А об’єднувала одна мета: любов до ближнього і пошук благословення від Господа.

Кожний учасник цього табору був дуже задоволений своїм перебуванням в ньому. Відчувалась присутність Божа. А на закінчення - ще й подарунки, святкове зібрання та св*яткова вечеря! І це було насправді: коли я відчував себе як в раю!!!

ВАЛЕРІЙ БАКАЄВИЧ

***

P.S.

В посланні до римлян написано: «Бо коли ти устами своїми визнаватимеш Ісуса за Господа і будеш вірувати в своїм серці, що Бог воскресив Його з мертвих, то спасешся бо серцем віруэмо для праведности, а устами ісповідуємо для спасіння".

Христос є головною темою Біблії. Коли читаю і вивчаю святу книгу, то маю розуміння, що Біблія з’ясовує Божий задум, стан людини, дорогу до спасіння, розповідає про загибель грішників і блаженство віруючих. Її доктрини - святi, заповіді - зобов'язуючі, історiї - правдиві, а рішення - незмінні! Читайте Біблію для набуття мудрості, вірте в її на спасіння, виконуйте її для святості. Слово Боже це світло для керування життям, пожива для підтримки душі й потіха у дні смутку. Біблія - це карта подорожнього, палиця прочанина, компас пілота, меч воїна, хартія християнина.

В Біблії знаходимо відновлення раю, відкриття неба й виявлення пекельної брами. Творити добро - її призначення, а Божа слава - її мета. Вона мусить заповнити нашу пам'ять, оволодіти нашим серцем і направляти наші кроки. Вона є копальнею багатства, раєм Божої слави та річкою духовного задоволення. Біблія подарована нам для цього життя, її відкриють на останнім суді, тому її слова мусимо запам’ятати навіки. Біблія кладе на нас велику відповідальність, вона винагородить наше найкраще зуcилля і засудить усіх, хто легковажно нехтує її святим змістом.

Категорія: Релігія в нашому житті | Переглядів: 1112 | Додав: Valeriy
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Інформаційний блок
Наша адреса
ВОЛИНСЬКА ОБЛ. ЛУЦЬК
Вул. Декабристів 23




+380955885064 invavolyn@rambler.ru
На карті
sample map