Головна » 2010 » Березень » 15 » Св`ято 8 березня
17:59
Св`ято 8 березня

Привітання

з нагоди св`ята


7 –го березня з нагоди міжнародного жіночого дня чоловіча половина ВОГО «ІНВАВОЛИНЬ» організувала для тендітної половини спілки святкове привітання з чаюванням, подарунками та веселими розвагами.

 До офісного приміщення по вул. Декабристів 23, приїхали молоді жінки, яких, до речі, важко назвати слабкими, скоріше навпаки, адже майже усе життя вони пересуваються у візках. Та не дивлячись на це проводять активний спосіб життя, чим захоплюють і дивують навколишній світ. Це Ольга Дубінська – голова Горохівської спілки інвалідів, вишивальниця, художник, хороша дружина і мама 17-ти річної доньки. Наталія Шишолік – активна громадська діячка смт Маневичі, учасниця і призерка багатьох обласних та республіканських спортивних заходів. Тетяна Білітюк – активіст спілки, вишивальниця та єдиний на Волині громадський кореспондент обласного радіо та газет на візку.

 До жінок візочниць приєдналися також дружини чоловіків-візочників – Тамара Ляцковська та Ольга Кушніренко, що ділять навпіл зі своїми благовірними всі радощі і труднощі інвалідного життя.

 З теплими щирими словами привітання звернувся голова ВОГО «ІНВАВОЛИНЬ» Валерій Бакаєвич. Після вручення троянд і подарунків, запросив до святкового столу, де в теплій, невимушеній обстановці дружня гостина тривала до пізнього вечора.

Ініціатором фінансової допомоги були Тетяна Білітюк та Блінова В.М.А гроші в сумі 500 гривень для цього свята надав голова Луцької міської організації «Батьківщина» - Пустовіт Григорій Олександрови за що щиро дякуємо.

Шановні жінки! 

 Прийміть найщиріші вітання з нагоди прекрасного весняного свята – Міжнародного жіночого дня 8 березня! Цей день освячений високим іменем Жінки - матері, дружини, сестри, подруги-Берегині домашнього затишку – основи відродження духовності народу та примноження кращих національних традицій. Жінка – це храм любові і добра, запорука миру і розуміння. Нехай лагідне сонце і легкий вітерець пробудження принесуть у ваші серця радість і спокій, мир і злагоду, віру у щастя і добробут, впевненість у завтрашньому дні. Бажаю вам гарного настрою, міцного здоров’я, любові, достатку. Божих Благословіть вам на все життя!  

Голова організації: Валерій Бакаєвич

Категорія: ІНВАВОЛИНЬ - діяльність | Переглядів: 1003 | Додав: Valeriy
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Інформаційний блок
Наша адреса
ВОЛИНСЬКА ОБЛ. ЛУЦЬК
Вул. Декабристів 23




+380955885064 invavolyn@rambler.ru
На карті
sample map