Головна » 2008 » Січень » 7 » Горохівське «Сонце любові» обдарували бютівці
17:58
Горохівське «Сонце любові» обдарували бютівці






Реабілітаційний центр для дітей-інвалідів «Сонце любові», який сьогодні відсвяткував новосілля у новому приміщенні, був створений майже два роки тому з ініціативи заступника голови Горохівської районної ради, голови районної партійної організації ВО «Батьківщина» Леоніда Приходи. З тих пір цей заклад для дітей з особливими потребами знаходиться під опікою місцевих бютівців. Саме за сприяння голови обласної ради реабілітаційний центр зміг переселитися у нове, просторе приміщення. Відремонтували та облаштували його, створили тут затишок члени місцевої громади Християн віри євангельської-п’ятидесятники. Свої кошти та зусилля до благородної справи долучили міські бютівці.
   А в день новосілля найбільші подарунки діти-інваліди також отримали від членів ВО «Батьківщина». Директор підприємства «Промліс» Андрій Самков вручив реабілітаційному центру відеокамеру, керівник фракції БЮТ у Горохівській районній раді Василь Щерблюк – телевізор, голова правління «Волиньгаз» Мирослав Коротя, крім комп’ютера та швейної машинки, які він передав раніше, – DVD-караоке. Районна влада теж не спасувала з подарунками: голова районної ради Ярослав Долгополов подарував фотоапарат й оплачений чек на меблі.
   Голова Горохівської районної партійної організації ВО «Батьківщина» Леонід Прихода пообіцяв, що бютівці завжди відгукуватимуться на потреби особливих дітей і надалі допомагатимуть їм у вирішенні будь-яких труднощів.

БЮТ

Категорія: Спілки інвалідів України | Переглядів: 874 | Додав: volk
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Інформаційний блок
Наша адреса
ВОЛИНСЬКА ОБЛ. ЛУЦЬК
Вул. Декабристів 23




+380955885064 invavolyn@rambler.ru
На карті
sample map