Головна » 2011 » Лютий » 7 » На Волині фінансуватимуть навчання 40 студентам-інвалідам
15:26
На Волині фінансуватимуть навчання 40 студентам-інвалідам



Зі слів заступника керуючого відділенням Фонду, голови обласної комісії з розподілу коштів на навчання студентів-інвалідів Галини Кулічук, у цьому році до відділення із заявами про фінансування навчання уперше звернувся 21 студент-інвалід. Окрім того, подали заяви 19 студентів-інвалідів, яким відділення Фонду вже оплачувало навчання у попередні навчальні роки.

[

Цього року відділення Фонду запропонувало до розподілу на навчання студентів-інвалідів 46 тисяч гривень. Цієї суми на всіх заявників у повному розмірі недостатньо, тому комісія вирішила оплатити їхнє навчання повністю або частково – залежно від поданих документів. Студенти-інваліди отримають допомогу в розмірі від 40 до 100% від потреби, але жодному з них у допомозі не відмовлено.
"Відділення Фонду вважає за свій обов’язок максимально фінансувати навчання студентів-інвалідів, адже, маючи освіту, спеціальність, молода людина може успішніше, на рівних конкурувати на ринку праці, має більше можливостей знайти своє місце в житті, заробляти кошти на те, щоб самому себе утримувати”, – вважає Галина Кулічук.

Категорія: Освіта і працевлаштування | Переглядів: 868 | Додав: volk
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Інформаційний блок
Наша адреса
ВОЛИНСЬКА ОБЛ. ЛУЦЬК
Вул. Декабристів 23




+380955885064 invavolyn@rambler.ru
На карті
sample map