Головна » 2012 » Березень » 23 » Автомобілі для волиньських інвалідів - 2012
13:45
Автомобілі для волиньських інвалідів - 2012



Схоже на те, що з подачі нашого уряду, китайський автопром має намір забезпечити українських інвалідів засобами пересування. В березні цього року машини вартістю 62-66 тисяч гривень кожна, марки Geely (СК2)7151А, вже отримали: семеро неповносправних з Закарпаття, троє інвалідів з Миколаєва та п`ятеро волинян.

Одне авто було відправлено в Ківерці, для інваліда ВВВ Климюк Павла Кириловича.


Павло Кирилович біля свого авто


Щасливі закарпатці


Авто для інвалідів Миколаєва

 в Луцьку залишились дві автівки – вони пішли на забезпечення сімей інвалідів. А в Любешівський район та на Горохівщину відправлено по одній автівці. Їх отримали інвалід-чорнобелець та інший що не має пільгової категорії. А до кінця поточного року область має отримати ще 40 автомобілів цієї моделі для забезпечення інвалідів пільгової категорії. Придбання автівок проводиться за бюджетні кошти.

Невелике уявлення про те, що собою являє авто Geely для інвалідів, Ви можете скласти з світлин наведених нижче. Проте не слід вважати, що отримавши китайський засіб пересування ви відразу стаєте власником автівки з автоматичною коробкою. Те що Ви бачите на фото - лише можлива опція, і не факт, що вона буде доступною українським інвалідам. Мені довелось побачити партію автомобілів для інвалідів Одеси. Там коробка перемикання передач була ручною.

Милуйтесь тим, що бачите і мрійте:













Категорія: Безбар`єрність | Переглядів: 1681 | Додав: volk
Всього коментарів: 1
1 ВоїнСвітла  
Цікава інфа! Але поки до мене черга дійде....

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Інформаційний блок
Наша адреса
ВОЛИНСЬКА ОБЛ. ЛУЦЬК
Вул. Декабристів 23




+380955885064 invavolyn@rambler.ru
На карті
sample map