Головна » 2010 » Січень » 18 » Асоціація з Вальтерсдорфу підтримує Україну!
21:23
Асоціація з Вальтерсдорфу підтримує Україну!

***
null
***


Німецько-українська асоціація DEUTSCH-UKRAINISCHE-DIREKT HILFE e.V. з Вальтерсдорфу нещодавно надіслала гуманітарний вантаж вартість якого сягає шестизначної суми.

«Безпрецедентним стало вже те, що ми за 5 годин, з допомогою добровольців, завантажили 11,8 тон гуманітарного вантажу» , говорить Peter Czornyi. Надзвичайну допомогу отримали в Schützenhaus з прихильності Wendland-Triker які надали сприяння у зборі. Сім'я з Майнца взяла на себе суворі 500 км їзди тільки один раз на місяць при умові повного завантаженні автомобіля з причепом, щоб полегшити постачання з Clenze. Завантажені вантажівки досягли своєї мети – лікарень на Волині. Peter Czornyi розповів про чудове і оперативне співробітництво на всіх рівнях. 

Peter Czornyi прийняв участь в прийомі в Берліні, де посол Boldazay Woltersdorfer висловив подяку організаторам асоціації DEUTSCH-UKRAINISCHE-DIREKT HILFE e.V і його голові.

Люди в Україні все ще потребують всілякої підтримки. Гуманітарні установи які було відвідано попросили різнобічної допомоги. Німецько-українська асоціація прямої допомоги DEUTSCH-UKRAINISCHE-DIREKT HILFE e.V буде рада будь-якій формі підтримки. Для отримання додаткової інформації:
***
Тел 05841-4284

Категорія: Благодійні організації | Переглядів: 994 | Додав: volk
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Інформаційний блок
Наша адреса
ВОЛИНСЬКА ОБЛ. ЛУЦЬК
Вул. Декабристів 23




+380955885064 invavolyn@rambler.ru
На карті
sample map