Головна » 2012 » Квітень » 4 » Вулиця Шевченка буде доступною для інвалідів
19:04
Вулиця Шевченка буде доступною для інвалідів



У місті Луцьку нараховується більше 10,3 тисячі інвалідів. Про це йшлося під час засідання виконавчого комітету Луцької міської ради, – інформує «Волинська правда». З них: інваліди 1 групи – 1,4 тисячі чоловік, 2 групи – 4,6 тисячі чоловік, 3 групи та діти інваліди – 0,7 тисячі чоловік.

Перший заступник Луцького міського голови Святослав Кравчук озвучив тему луцьких візочників. Мовляв, їх важко пересуватися вулицею Шевченка. Також віце-мер вказав на те, що пішохідні переходи не облаштовані там, аби допомогти інваліду перейти вулицю. Посадовець зауважив, що для інвалідів треба зробити чимало елементарних речей.

Тому вулицю Шевченка підрихтують так, аби нею змогли рухатися візочники. Часу дали до Дня Незалежності. Кравчук каже, що винних у недолугому ремонті слід покарати.

Луцькі владці вирішили «взяти на олівець» такі моменти, аби в подальшому їх уникнути.

Додамо, що протягом 2011 року, за рахунок коштів міського бюджету проведено виплату одноразової матеріальної допомоги 205 мешканцям міста із числа інвалідів та малозабезпечених осіб на загальну суму 115, 9 тисяч гривень.

До Міжнародного дня інвалідів надано одноразову матеріальну допомогу 96 особам з обмеженими фізичними можливостями, які перебувають на обліку у територіальному центрі соціального обслуговування ( надання соціальних послуг) міста Луцька та членам громадських організацій міста на суму 12 тисяч гривень.

Категорія: Безбар`єрність | Переглядів: 1063 | Додав: volk
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Інформаційний блок
Наша адреса
ВОЛИНСЬКА ОБЛ. ЛУЦЬК
Вул. Декабристів 23




+380955885064 invavolyn@rambler.ru
На карті
sample map