Головна » 2015 » Серпень » 27 » відкриті змагання з перегонів на хендбайках і колясках
20:11
відкриті змагання з перегонів на хендбайках і колясках

23 серпня центр міста, а саме проспект Волі, перекрили для того, щоб провести відкриті змагання з перегонів на хендбайках і колясках серед осіб з ураженнями опорно-рухового апарату.

Участь у змаганнях брали люди з обмеженими фізичними можливостями з різних міст України. Серед учасників були представники Ратнівського осередку ВОІ СОІУ «Інва-ратне». Переможцем, серед жінок, у змаганнях з перегонів на хендбайках стала Марина Мажула, а друге місце, в своїй категорії зайняв Мажула В.М.

Крім того, наша команда прийняла участь в змаганнях з гри бочча, зайнявши друге командне місце. Достойний супротив іншим командам ми виявили в волейболі на тенісному столі. Загалом, Ратнівський район не посоромив честь прапора, день пройшов насичено і весело. 

Серед переможців змагань були учасники з Червонограда, Хмельницького, з Львівської області та населених пунктів Волині, які, відповідно, отримали свої нагороди – медалі, грамоти і квіти.

Голова Волинської обласної організації «Інва-Волинь» Валерій Бакаєвич, подякував учасникам за те, що вони змогли підтримати цей захід і випробувати себе на дистанції.

ФОТОРЕПОРТАЖ

«Ми дуже раді, що нас побачили і приймають. На цьому захід не закінчується - це тільки початок. Після цього буде ще настільний теніс й інші змагання, де замість медалей будуть грамоти і невеличкі призи», - додав в кінці промови Валерій Бакаєвич.

Категорія: Інваспорт | Переглядів: 849 | Додав: volk
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Інформаційний блок
Наша адреса
ВОЛИНСЬКА ОБЛ. ЛУЦЬК
Вул. Декабристів 23




+380955885064 invavolyn@rambler.ru
На карті
sample map