Головна » 2008 » Липень » 28 » Працевлаштування інвалідів
19:02
Працевлаштування інвалідів

У Волинській області працевлаштовано 132 неповносправні особи

***

За повідомленням власкора ZAXID.NET, на Волині регулярно влаштовуються ярмарки вакансій для людей із вадами розвою, семінари та роз’яснювальні роботи із працедавцями. Окрім того, проводяться виїзні зустрічі у сільських радах із неповносправними за місцем проживання. У найближчих планах комісії - укласти угоду про співпрацю з громадською організацією "візочників" у Луцьку "ІнваВолинь".

У Волинській області працевлаштовано 132 неповносправні особи, з них 66 - молоді люди. Навчалися громадяни з обмеженими фізичними можливостями за кошти Фонду загальнообов’язкого державного соціального страхування України на випадок безробіття. Про це 22 липня на засіданні обласного координаційного комітету сприяння зайнятості населення інформував начальник головного управління праці соціальних питань та у справах захисту населення від Чорнобильської катастрофи облдержадміністрації Володимир Кец.


Неповносправні пройшли професійне навчання за спеціальностями штукатур, лицювальник-плиточник, кухар, перукар тощо.

На 1 липня 2008 року у центрах зайнятості області на обліку перебуває 294 особи з обмеженими фізичними можливостями. Статус безробітного набули 287 людей, отримують допомогу по безробіттю 183 особи.
***
***
23 липня 2008

Категорія: Освіта і працевлаштування | Переглядів: 849 | Додав: volk
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Інформаційний блок
Наша адреса
ВОЛИНСЬКА ОБЛ. ЛУЦЬК
Вул. Декабристів 23




+380955885064 invavolyn@rambler.ru
На карті
sample map