Головна » 2015 » Вересень » 20 » спартакіада союзу організацій інвалідів України
20:05
спартакіада союзу організацій інвалідів України

15-20 вересня 2015 р. У смт. Затока Одеської області, на базі відпочинку «Надзбруччя», пройшла всеукраїнська спартакіада союзу організацій інвалідів України. У ній взяли участь 200 представників із усієї України, від кожної області – по 6 спортсменів з обмеженими фізичними можливостями.

Волинь представляли учасники з Луцька, Маневич, Ратнівського та інших районів області. Зокрема від нашої організації участь у спартакіаді взяла голова районного осередку інвалідів Валентина Коротинська.


Традиційно до участі в таких змаганнях допускаються ті, хто здобув перемогу в обласному турнірі. Склад команд-учасниць сурово регламентований: два візочники, два інваліди з загальними захворюваннями та два з захворюваннями опорно-рухового апарату, в кожній категорії – один чоловік і одна жінка.

Змагання проходило з шістьох видів спорту: фігурна їзда на візках (об’їжджати наче на автівці 20 перешкод, розташованих на відстані 90 см одна від одної), бомбаскет (різновид баскетболу), боча (гра з м’ячами, яка входить навіть до Параолімпійських ігор), дартс, метання кілець та городки.

ФОТОРЕПОРТАЖ

 1 командне місце виборола команда з Полтавщини, залишивши позаду команду з Чернівців, з котрою постійно конкурує, та буде представляти Україну на міжнародних змаганнях у Німеччині в травні наступного року.

Категорія: Інваспорт | Переглядів: 1009 | Додав: volk
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Інформаційний блок
Наша адреса
ВОЛИНСЬКА ОБЛ. ЛУЦЬК
Вул. Декабристів 23




+380955885064 invavolyn@rambler.ru
На карті
sample map