Головна » 2010 » Травень » 14 » Прогулянка на озеро.
23:22
Прогулянка на озеро.

Прогулянка


до Теремнівського озера. 

(Фото)


Куточок, який міг би бути райським острівцем для густозаселеного району Луцька, нині занедбаний і засмічений. Під ногами на так званому пляжі хлюпає вода. Місцина заболочується, ставок заростає, цвіте. Кажуть, колись стояла табличка «Купатися заборонено», бо вода не відповідає санітарно-епідеміологічним нормам, але її давно хтось зніс. Незважаючи на неприємний запах, який стоїть біля водойми, відпочивальників тут навіть у будень не бракує. Зграйка хлопчаків демонструє стрибки у воду, змагається у плаванні, дарма, що потім доводиться знімати з шиї слизькі і довгі водоростеві батоги. Старші парубчаки під вереск подружок вплав «полюють» за розквітлими ліліями. Інша компанія чаркує неподалік.
  - За діток буває страшно. Є зовсім малі, тільки вчаться плавати. А умови самі бачите, які. Ні нормально облаштованих спусків до води, ні човна з рятувальником. Скажете, навіщо батьки дітей сюди відпускають? Але ж хіба дітвору втримаєш?..

Цитата з газети "Волинь": http://www.volyn.com.ua/printver.php?rub=12&article=0&arch=964



На перше травня волонтери з інституту розвитку людини «Україна» організували екскурсію в геріатричний пансіонат. Після чого ми всі разом відправились на Теремнівський ставок відпочити та помилуватися природою.


Нам звісно не до купання, тож перевірити всі принади водної поверхні теремнівського озера ми не могли. А от навколишня природа і буяння весняних фарб перехоплювали дух. Торішнє сміття котре ніхто не прибрав встигло порости травою і сховалось від людських очей. Складалось враження, що крім природи і нас нічого більше в світі не існує.



Атмосфера була дружньою, обговорювали різні теми, а також смакували смачними бутербродами. Прогулянкою залишились всі задоволені.Хотілося б, щоб частіше були такі зустрічі. 

Категорія: ІНВАВОЛИНЬ - діяльність | Переглядів: 1079 | Додав: Valeriy
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Інформаційний блок
Наша адреса
ВОЛИНСЬКА ОБЛ. ЛУЦЬК
Вул. Декабристів 23




+380955885064 invavolyn@rambler.ru
На карті
sample map