Головна » 2012 » Грудень » 6 » Подарунки з нагоди Міжнародного дня людей з інвалідністю
16:22
Подарунки з нагоди Міжнародного дня людей з інвалідністю




Подарунки від благодійного фонду «Новий Луцьк» отримала громадська організація «Інваволинь». За словами голови ВОГО «Інваволинь» Валерія Бакаєвича, подарункові продуктові набори від фонду Ігоря Палиці «Новий Луцьк» отримали більше двох десятків людей з інвалідністю. Він також додав, що фонд допомагає інвалідам не вперше. Мовляв, організація «Інваволинь» співпрацює з «Новим Луцьком» вже приблизно 2 роки.



Своєю чергою, заступник директора благодійного фонду Ігоря Палиці «Новий Луцьк» Петро Онищук нагадав, що допомагати лучанам фонд почав ще торік. Мовляв, за допомоги фонду вдається вирішувати багато проблем, які потребують розв’язання. Зокрема, одним із напрямків роботи є підтримка громадських організацій Волині.



Окрім того, він додав, що зустрічей, приурочених Міжнародному дню інвалідів, із представниками організацій волинян із обмеженими фізичними можливостями має бути декілька.



Розповів Петро Онищук і про плани «Нового Луцька» на майбутнє. Так, з його слів, за підтримки благодійного фонду планують організувати безплатне лікування інвалідів у медичних закладах міста. До того ж, неповносправних хочуть забезпечити необхідними ліками. «З цього тижня ми не тільки зустрічатимемося з колективами такими, як ваш, а будемо відвідувати на дому лежачих інвалідів. Це більше 500 чоловік», ‒ додав він.



Члени організації «Інваволинь» мали нагоду розповісти Петру Онищуку і про інші свої проблеми та подякували фонду за підтримку.



Зустріч благодійників із неповносправними відбулася 3 грудня 2012.
Переглядів: 852 | Додав: volk
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Інформаційний блок
Наша адреса
ВОЛИНСЬКА ОБЛ. ЛУЦЬК
Вул. Декабристів 23




+380955885064 invavolyn@rambler.ru
На карті
sample map