Головна » 2010 » Березень » 21 » Паралімпіада 2010
15:51
Паралімпіада 2010

Костюк і Батенкова

здобули для України ще по "сріблу"


Волинські паралімпійці здобули ще дві медалі X Зимових Паралімпійськіх ігор. У лижній естафеті 3 х 2,5 км срібні медалі одержали Олена Юрковська, Юлія Батенкова і Олександра Кононова, поступившись 19,5 секундами суперницям з РФ і випередивши на 1 хвилину 22 секунди білоруських учасниць. 

У лижній естафеті 4 км + 2 х 5 км також срібло одержала чоловіча збірна: Віталій Лук’яненко, Григорій Вовчинський, Юрій Костюк, - які також відстали від росіян (на 22 секунди рівно). Норвезькі паралімпийці, випередивши білорусів, не дозволили п`єдесталу повторитися повністю - вони треті.



У церемонії нагородження спортсменів за дорученням Міжнародного паралімпійського комітету взяв участь президент Національного паралімпійського комітету України Валерій Сушкевич, котрий вручав золоту медаль чоловічій команді-переможниці і дуже надіявся перед гонкою, що цією командою стануть українці. Російські хлопці отримали золото з рук Валерія Михайловича Сушкевича. Є сподівання, що наступного разу вже хтось із наших отримає золото від Сушкевича…

Сім`я і дім

Докладніше про змагання цього дня

Категорія: Інваспорт | Переглядів: 853 | Додав: volk
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Інформаційний блок
Наша адреса
ВОЛИНСЬКА ОБЛ. ЛУЦЬК
Вул. Декабристів 23




+380955885064 invavolyn@rambler.ru
На карті
sample map