Головна » 2009 » Травень » 17 » БЮТ - допомога інвалідам
19:05
БЮТ - допомога інвалідам



Активісти Блоку Юлії Тимошенко – постійні учасники благодійних акцій, зустрічей з інвалідами різних категорій. Нещодавно голова Луцької міської організації ВО «Батьківщина» Григорій Пустовіт завітав на відкриття осередку Волинської обласної громадської організації «ІнваВолинь», яка урочисто відкрила свої двері перед усіма інвалідами-візочниками. 



Створення можливостей для повноцінного життя неповносправних громадян – один з напрямків активної роботи обласної партійної організації ВО «Батьківщина». Депутати фракцій Блоку Юлії Тимошенко, активісти обласної, міських та районної організацій ВО «Батьківщина» постійно приділяють увагу цій категорії своїх земляків. 

Привітати членів громадської організації з відкриттям офісу завітали представники влади, громадських організацій, а також інваліди з Києва, Рівного та з різних куточків Волині. Осередок згуртовуватиме волинян з особливими потребами, допомагатиме їм опановувати різні види народної творчості, аби вони могли реалізувати свої творчі можливості.


Висловлюючи слова вдячності та захоплення наполегливістю людей з обмеженими фізичними можливостями, Григорій Олександрович побажав міцного здоров’я та сили духу на звершення добрих справ і втілення в життя всіх задуманих планів. Він вручив голові організації «ІнваВолинь» Валерію Бакаєвичу подяку від голови Луцької міської партійної організації ВО «Батьківщина» та матеріальну допомогу, за що члени організації інваліди-візочники були щиро вдячні. 


А члени Любомльської районної партійної організації ВО «Батьківщина» постійно опікуються долею відомої художниці Валентини Михальської, яка також через важку фізичну недугу змушена творити, перебуваючи в інвалідному візку. Щоб підтримати свою землячку – автора багатьох цікавих полотен, голова Любомльської РПО ВО «Батьківщина» Любов Лещук узяла участь у відкритті виставки робіт Валентини Михальської у Ковельському культурно-просвітницькому центрі.


Категорія: ІНВАВОЛИНЬ - діяльність | Переглядів: 814 | Додав: volk
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Інформаційний блок
Наша адреса
ВОЛИНСЬКА ОБЛ. ЛУЦЬК
Вул. Декабристів 23




+380955885064 invavolyn@rambler.ru
На карті
sample map