Головна » 2015 » Січень » 27 » День Соборності, у приміщенні центральної бібліотеки
22:48
День Соборності, у приміщенні центральної бібліотеки

22 січня 2015 року, в час коли Україна відзначала День Соборності, у приміщенні центральної бібліотеки для дорослих міста Луцька, відбулось проведеннчя тематичної години «Вічна і соборна Україна». Ведуча офіційної програми, працівник бібліотеки Надія Шатрова, провела лекцію про історичні аспекти розвитку держави. Демонструвались відео-фільми   «Акт Злуки 22 січня 1919 року», «Не спи моя рідна земля», «Боже Великий – єдиний, нам Україну храни»

На заході були рисутні: голова громадської організації ВООІ СОІУ Ощепков Григорій Михайлович, члени  Волинського об’єднання ветеранів, інвалідів та потерпілих на виробництві «Захист», члени Волинської громадської організації «Інва Волинь» та громадських організацій інвалідів з Маневич і Горохова. Представляли організації інвалідів Шишолік Наталія, Дубінська Ольга, Бакаєвич Валерій та Костюк Юрій. «Ратнівський осередок інвалідів» делегував на з’їзд Мажулу Володимира та Мажулу Марину з с. Замшани.

ФОТОРЕПОРТАЖ

Присутні озвучили свої думки щодо війни в Україні.   Виступали Олександра Лисак - посланець волинського «Автомайдану», Валерій Бакаєвич – голова громадської організації «ІНВА Волинь», взяв слово Семенчук Ю.П. – голова обласної організації УТОС та ін.  

Волонтер Андрій Бондарук та інвалід ВГО «Інва Волинь» Петро Ткачук подарували пісні про Україну. Мажула Володимир прочитав вірші Пушкіна та Висоцького, у власному перекладі українською мовою, акцентуючи увагу присутніх на відсутності відмінностей між ворогуючими народами. «Винні у всьому українські та російські політики, їх потрібно всіх зібрати в один мішок і тісно зав’язати – гарний день соборності буде» -  так підсумували тематичну годину її учасники.

Категорія: ІНВАВОЛИНЬ - діяльність | Переглядів: 972 | Додав: volk
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Інформаційний блок
Наша адреса
ВОЛИНСЬКА ОБЛ. ЛУЦЬК
Вул. Декабристів 23




+380955885064 invavolyn@rambler.ru
На карті
sample map