Головна » 2015 » Листопад » 27 » Чемпіонат Волинської області з пауерліфтингу
19:47
Чемпіонат Волинської області з пауерліфтингу

 

Наближається день коли влада раптово згадує, що є люди з особливими потребами, Вони поспішають вітати, все підтримувати, говрити про те, чого не встигли зробити. Ви напевне здогадалися що мова йде про 3 грудня - день людей з особливими потребами.


До такого дня, в неділю 22 листопада 2015 року був приурочений Чемпіонат Волинської області з пауерліфтингу серед людей з ураженням опорно-рухового апарату та вадами зору. Організаторами цих змагань були ДЮСШ "Інваспорт".


Змагання проходили у спорт комплексі "КОЛОС" міста Луцьк. Учасниками були спорсмени з Ковеля та Луцька, серед учасникі були і Джерельчани: Марія Панчук, Миколя Стасюк та Цуман Сергій.


 
Перше місце зайняла Марія Панчук у своїй ваговій категорії з результатами : 60*63*65кг.
Микола Стасюк у ваговій категорії до 80 кг вдало виконав три спроби жиму штанги з вагою у : 45 кг, 50 кг, 55 кг, та зайняв заслужене 2 місце. А Цуман Сергій у ваговій категорії до 60 кг вдало виконав дві споби з вагою 60 кг та 65 кг, а спороба у 70 кг виявилась не посилу Сергію і врезультані посів друге місце серед 3 -х учасників.
Вітаємо учасників змагань та переможців. Бажаємо нових досягнень та здоров'я. І хочеться подякувати Волинському ДЮСШ "Інваспорт" за проведення змагань та побажати натхнення та розвитку школі і щоб влада незабувала Вас та допомагала впродовж усього року у розвитку спортсменів та змагань. Адже тільки "Інваспорт" до дня людей з інвалідністю провів уже багато турнірів та змагань.

Категорія: Інваспорт | Переглядів: 1087 | Додав: volk
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Інформаційний блок
Наша адреса
ВОЛИНСЬКА ОБЛ. ЛУЦЬК
Вул. Декабристів 23




+380955885064 invavolyn@rambler.ru
На карті
sample map